Waarom Papillion Bewindvoering in Almere?

Papillion Bewindvoering is een kleine en persoonlijke organisatie met korte lijnen en een rugzak aan ervaring.

Door middel van opleidingen en trainingen zorgen wij er voor dat we altijd op de hoogte zijn van alle relevante informatie. Natuurlijk zijn we ook aangesloten bij de beroepsvereniging voor professionele bewindvoerders (NBPB).

Bij ons krijg je een vast contactpersoon zodat we kunnen zorgen voor een persoonlijke benadering. Samen brengen we rust in jouw financiën. Dat wil zeggen: orde op zaken stellen, overbodige uitgaven schrappen, vaste lasten betalen en leefgeld bepalen wat we op een vaste dag naar je overmaken.

Professioneel

Wij zijn aangesloten bij de beroepsvereniging voor professionele bewindvoerders (NBPB) en zorgen voor regelmatige opleidingen en trainingen om op de hoogte te blijven van de laatste feiten.

Persoonlijk

Je bent bij Papillion Bewindvoering Almere geen nummertje, we weten wie je bent en je hebt een vaste contactpersoon. Zo zorgen we voor een persoonlijke en heldere benadering.

Korte lijnen

Bij veel schulden werken we nauw samen met schuldhulpverlening en andere hulpverleners en instanties. Als het nodig is kunnen we snel schakelen en met jou de benodigde stappen nemen.

Veilig

Papillion Bewindvoering Almere doet er alles aan om te zorgen dat jouw gegevens niet zomaar op straat komen te liggen. We nemen hiervoor verschillende technische en organisatorische maatregelen.

Meer weten over onze dienstverlening?

Informatie over beschermingsbewind